"Adio, America Express!". Situația inedită în care au fost puși concurenții de către organizatori. Unde au fost trimiși

Ultima cursă pentru ultima șansă aduce un plus de tensiune și emoție: urmează o întrecere unică.

După o febrilă căutare a totemurilor de aur, cursa a purtat echipele la Marea Caraibilor, în ediția America Express de ieri seară, care a fost lider de audiență. Fiecare ”dorado” găsit sau obținut la misiuni de către echipe va cântări mult la careul ediției din această seară, când se face bilanțul comorilor strânse. Perechea cu cele mai multe totemuri adunate se va bucura de imunitate, iar celelalte trei echipe se vor întrece într-o cursă unică, în mijlocul deșertului, pentru locurile din finală! 

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28-23:52, ediția America Express de ieri seară a fost prima opțiune a telespectatorilor pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 27.8%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6 puncte de rating și o cotă de piață de 19.3%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.4 puncte de rating și 19.4% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.5 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 21:46, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,7 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 7.5 puncte de rating și 24% cotă de piață, în vreme ce ocupantul locului 2, Pro Tv, înregistra 7.4 puncte de rating și 23.5% cotă de piață.

Ieri, cele 4 echipe rămase pe Drumul aurului s-au întrecut în 2 curse cu mize grele. Prima a fost pentru calificarea la jocul de amuletă, câștigătorii fiind Jean și Dinu Gavril. Cea de-a doua cursă a fost una definitorie pentru bilanțul comorilor care urmează la careul din această seară. Astfel, în această întrecere, echipele au avut ultimele ocazii de a mai strânge ”dorados”, totemurile de aur pe care Irina Fodor le-a introdus în competiție la începutul acestei etape. 

Ultima cursă pentru ultima șansă

În ediția America Express de diseară, perechile vor afla cât valorează comorile pe care  le-au strâns și cine își poate cumpăra imunitatea cu totemurile adunate în drum spre El Dorado. Cea mai valoroasă comoară va asigura locul unei echipe în finală, în vreme ce restul perechilor se vor înfrunta într-o spectaculoasă competiție în mijlocul deșertului: cea din urmă cursă pentru ultima șansă din acest sezon! 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt la un pas de marea finală America Express! Care sunt echipele care vor rămâne în aventura celui mai spectaculos reality show din România? Ultima cursă pentru ultima șansă aduce un plus de tensiune și emoție: urmează o întrecere unică, la finalul căreia unii se vor bucura, iar alții vor spune ”Adio, America Express!”.

Perechile vor trece prin misiuni inedite, în mijlocul triburilor din deșertul La Guajira, făcând cunoștință cu o lume și o cultură cu totul aparte. De la munci fizice, precum strânsul grămezilor de sare cu care aceste triburi își conservă mâncarea, până la teste legate de cultura și obiceiurile celor care trăiesc în aceste comunități, departe de civilizație, întrecerea din această seară este o experiență memorabilă pentru participanți.

Cine câștigă imunitatea grație totemurilor adunate, cum se va desfășura cursa pentru ultima șansă și care este echipa care va părăsi Drumul aurului înainte de finală telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel