Adi Boica imploră să-i fie salvat FRATELE: Are nevoie urgent de un loc la ATI. Vă rog din suflet. Nu-l putem pierde pe Sorin

Adi Boica este fratele unui bărbat infectat cu coronavirus, Sorin Boica. 

”Vă rog din suflet, ajutați-ne să-l salvăm. Avem nevoie de o cameră la ATI pentru fratele meu. I-a scăzut concentrația la 80%” a spus Adi Boica, în lacrimi, în apelul pentru fratele său, infectat cu COVID. 

În 31 octombrie, fratele bărbatului, Sorin, scria pe Facebook: ”Astăzi in jurul orei 09:00 ieșisem cu Mihaela, ma pregăteam să merg la Spital, dar am leșinat stând pe băncuța din fața casei, am picat drept în nas. Vecinii mei buni Adi și Raluca au chemat salvarea care a sosit foarte repede. M-au examinat și apoi m-au transportat la Spitalul Județean unde am făcut o radiografie la plămâni, după aceea am mers la containerul pentru testare Covid. Exista un cort albastru încălzit pentru pacienții care așteaptă sa fie testați, existî sala de ședințe în care se poate sta foarte confortabil până ajunge fișa ta de la radiograf. Mi s-au prelevat probele pentru testul COVID-19, m-a consultat și un neurolog, a zis ca totul e bine, mi-au pus o perfuzie și pe la ora 14:30 am fost gata. Sunt foarte recunoscător personalului de pe Ambulanță, personalului din Spitalul Județean Sibiu. Sunteți niște eroi!”. 

O zi mai târziu, bărbatului i-a fost confirmat diagnosticul: ”Tocmai am primit rezultatul și am Covid.”

Sorin Boica se pare că se implica în ajutarea oamenilor din toată țara, împărțind produse necesare și chiar măști și încurajând oamenii să stea acasă. Anul acesta, în august, cei doi frați și-au pierdut și tatăl. 

Bărbatul este din Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel