EXCLUSIV  Accidente și manevre periculoase în trafic, produse aproape cu aceeași marcă de autovehicule. Titi Aur explică de ce se întâmplă asta

foto pexels
foto pexels

Multe accidente se petrec fix pe același tipar, de multe ori, de șoferi care conduc aceeași marcă de mașină. 

Realizatorul ”DC Conducem”, Florin Răvdan, a avut un moment de apreciere sinceră în cadrul emisiunii, în care a remarcat că ”tiparul (evenimentelor rutiere n.r.) e același, greșelile sunt aceleași, în mare parte... mașinile sunt aceleași, dacă ne uităm”, referindu-se la marcă. 

Titi Aur, expert în conducere defensivă, spune că asta se întâmplă ”nu pentru că marca respectivă ar avea o problemă, ci pentru că genul de șofer care-și cumpără marca respectivă este acel gen de șofer aventurier, un pic șmecher, un pic lemo. Nu e motivul mașina, motivul e genul de om care conduce acea mașină. Dacă ar fi să găsim o acuză mărcii, ar fi că marca respectivă s-a promovat a fi una sportivă și reușește să fie puternică, sigură, doar că tineretul își dorește să aibă acea mașină că, dacă nu, nu e șmecher la el în cartier. Nu-și pot lua un Volvo, unii spun că e mașină de moși. Nu, e de oameni responsabili, care pun accent pe siguranță. Trebuie să fim corecți că majoritatea mărcilor pun accent mare pe siguranță, mai ales mărcile clasice, tradiționale, de la Volkswagen, Audi, BMV, toți pun. Doar că această marcă este tentația celor aventurieri”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel