A vrut să demonstreze că Pământul e plat și a murit în direct VIDEO

Mike Hughes, foto CBS NEWS
Mike Hughes, foto CBS NEWS

Un adept al teoriei Pământului plat a murit, sâmbătă, în încercarea de a căuta dovezi cu o rachetă construită de el. 

Mike Hughes, zis "Nebunul", a încercat de mai multe ori să ajungă în spațiu cu rachete construite de el, dar de fiecare dată a sfârșit pe patul de spital. Americanul și-a dorit foarte mult să demonstreze că Pământul este plat. 

Ultima aventură i-a fost fatală lui Michael Hughes, de 64 de ani, care s-a prăbușit în deșertul californian, la scurt tikmp după ce a decolat cu o rachetă artizanală pe bază de aburi, pe care a fabricat-o singur acasă. O înregistrarea video care circulă pe rețelele sociale arată o rachetă care ia foc în cer, înainte de a se prăbuși.

Rachetă artizanală, pe bază de aburi, construită chiar de Mike

Incidentul de sâmbătă a fost filmat ca parte a emisiunii Homemade Astronatus, un serial TV despre producătorii amatori de rachete difuzat în SUA de postul Science Channel. Cu ajutorul prietenului său Waldo Stakes, Hughes a încercat să ajungă la o altitudine de 1.525 de metri cu racheta fabricată de el. În video-ul cu lansarea, poate fi văzută o parașută în spatele rachetei, aparent eliberată prea devreme, la doar câteva secunde după decolare. Într-o postare pe Twitter, postul Science Channel a anunțat că Hughes a murit urmărindu-și visul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel