A bănuit că soțul o înșeală. Vezi ce a urmat

O tânără care bănuia că soțul o înșală a găsit o metodă uluitoare pentru a-l prinde pe acesta asupra faptului. Apoi, și-a relatat povestea pe rețelele de socializare pentru a servi drept exemplu pentru alți bărbați.

"Acum ceva vreme, când eram căsătorită, am început să realizez că soțul meu mă înșală. I-am găsit un pachet de prezervative și am făcut o găurică mică în fiecare dintre ambalaje", a povestit femeia pe Internet.

"Apoi, am pus ambalajele în sos iute timp de o oră. Le-am curățat mai apoi și le-am pus înapoi în mașină", a continuat femeia.

Citește și: Preot, vorbe care dor pentru bărbații care își părăsesc soțiile și copiii

Când soțul ei a plecat de acasă motivând că trebuie să își ajute mama cu "niște treburi pe lângă casă", femeia a așteptat răbătoare.

"Trei ore mai târziu, cea mai bună prietenă a mea m-a sunat să îmi spună că a făcut sex cu prietenul ei și că simte o usturime îngrozitoare. Soțul meu a ajuns și el ceva mai târziu acasă și și-a pus imediat o pungă de gheață acolo jos, spunând că s-a ars făcând ceva", a mai povestit femeia.

"E de la sine înțeles că a urmat divorțul și că, de atunci, nu am mai stat de vorbă cu prietena mea. De fiecare dată când mă mai întâlnesc cu ei întâmplător îi întreb, amuzată: s-a întâmplt ceva? Ce arde așa?", a concluzionat femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel