Crimă între deținuți în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași

Un conflictul  izbucnit într-o zonă de maximă securitate a Penitenciarului Iași s-a soldat cu moartea unui deținut. Din primele informații se pare că acesta a fost înjunghiat cu un cater, într-o celulă din zona de maximă securitate a penitenciarului. Patru deţinuţi au fost implicaţi în acest scandal.

 „Victima era în stop cardio respirator, s-au încercat măsuri de resuscitare, dar a murit la fața locului. A mai fost o victimă, pentru a fost chemată o ambulantă care l-a preluat”, a declarat pentru B1 TV purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Spiridon.

 De asemenea, un alt deținut a fost rănit cu un obiect ascuțit, spun reprezentanții penitenciarului, însă acesta se află acum în stare stabilă.

 „În jurul orei 6.10-6.20 a izbucnit un conflict pe fondul unor neîntelegeri mai vechi între persoanele respective. Se aflau în camera de deținere, iar supraveghetorul de pe secție a sesizat cabinetul medical. Apoi s-a chemat un echipaj SMURD. O persoană a decedat, iar o alta a fost rănită cu un obiect ascuțit”, a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Iași, Gabriela Topoliceanu.

 Aceasta a precizat că se vor face cercetări pentru a se stabili cum au intrat deținuții în posesia armei albe, în condițiile în care în celule se fac regulat percheziții, tocmai pentru a evita astfel de situații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel