20 de ani de la întemeierea PDSR. Deputat: Să ne reamintim acel moment

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu a marcat împlinirea a 120 de ani de social democrație și 20 de ani de întemeierea PDSR, înaintașul PSD.  El a subliniat că trebuie reamintit momentul din urmă cu 20 de ani mai ales pentru că unii dintre cei care au luptat pentru formare nu mai sunt. Deputatul subliniază că cele două cifre sunt esențiale pentru proiectarea viitorului partidului. 

Ionuț Vulpescu a scris, pe pagina de Facebook, "Am fost dintre cei care, sub egida Clubului de la București și a Organizației PSD Sector 3, dar și prin articole publicate în revista „Cultura”, au marcat aniversarea a 120 de ani de la întemeierea social-democrației românești. Mi se pare firesc să semnalez și că ieri s-au implinit 20 de ani de la congresul la finalul căruia s-a consfințit întemeierea Partidului Democrației Sociale din România, înaintașul PSD și, totodată, una dintre etapele fundamentale ale renașterii social-democrației în țara noastră".

Un pas spre Europa El a a adăugat "A fost pentru prima dată în România de după 1989 când un mare partid de guvernământ - condus atunci de Oliviu Gherman și Adrian Năstase - a promovat un program social-democrat modern, de tip european, și când, prin moțiunile prezentate atunci la congres, s-au stabilit etapele pe care le va urma România pe traseul integrării europene". 120 și 20 "Se cade să ne reamintim de acel moment, mai ales că unii dintre oamenii-cheie în 1993 nu mai sunt printre noi. 120 de social-democrație și 20 de ani de la întemeierea PDSR: iată două cifre de la care trebuie să pornească PSD atunci când își proiectează viitorul", a conchis deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel