VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Conducerea SIE va fi audiată în Parlament, a anunțat Mihăiță Calimente

Preşedintele Comisiei parlamentare de control SIE, Mihăiţă Calimente, a anunțat că va solicita audierea conducerii interimare a Serviciului de Informații Externe în legătură cu acuzaţiile lansate de președintele Traian Băsescu la adresa lui Teodor Meleşcanu și a premierului Victor Ponta.

Citește aici acuzațiile lansate de Traian Băsescu: Băsescu aruncă bomba: Ponta, ofițer acoperit SIE. Meleșcanu, complice total

"Pentru că domnul preşedinte a prezentat şi unele documente, pentru că îl încriminează într-un fel sau altul şi pe fostul director al Serviciului, şi domnia sa spunea că după acest incident nici nu a mai purtat legătura cu serviciul prin intermediul domnului Meleşcanu, ci prin adjuncţii domniei sale, care sunt ofiţeri, vrem să avem o discuţie cu domnul Predoiu, care este în acest moment interimar la conducerea serviciului, să vedem dacă cele afirmate de domnul preşedinte se adeveresc sau nu", a declarat Mihăiță Calimente, marți, citat de Mediafax.

Preşedintele Comisiei SIE a precizat că discuţiile vor avea loc cu mai mulţi oficiali din conducerea Serviciului.

El a subliniat că speră ca audierile să aibă loc "cât de repede".

"Dacă voi reuşi şi cât de repede voi reuşi să convoc colegii, care după cum ştiţi sunt în campanie electorală şi e greu să-i aduni, dar eu voi încerca să-i adun", a răspuns Mihăiță Calimente, întrebat când vor avea loc audierile.

Vezi și: Ponta, reacție vehementă după afirmațiile lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel