VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT. CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: Golănii marca Băsescu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a comentat declarațiile președintelui Traian Băsescu conform cărora Victor Ponta ar fi ocupat funcția de ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001.

Călin Popescu Tăriceanu a susținut într-o declarație de presă de la Palatul Parlamentului că tot ceea ce a spus Traian Băsescu la postul de televiziune Realitatea TV se încadrează la capitolul diversiune și le-a numit ”golănii marca Băsescu”.

De asemenea, candidatul PLR la președinție Tăriceanu a precizat că Băsescu a ținut cu tot dinadinsul să facă aceste ”dezvăluiri” în plină campanie electorală și nu în altă perioadă. Mai mult, domnia sa consideră că atitudinea președintelui este total nepotrivită, deoarece astfel de afirmații nu se fac la televizor, ci se sesizează direct organele autorizate. 

”Președintele nu a găsit un moment mai potrivit decât să facă declarații în campania electorală. Nu le pot numi decât golănii marca Băsescu de la 1990 încoace. (...) Nu-mi rămâne decât să spun că este creată o diversiune. Atitudina lui Băsescu denotă o minimă responsabilitate a declarațiilor și faptelor sale. Aceste lucruri nu se fac la televizor, ci trebuia să sesizeze organele autorizate.”, a precizat prezidențiabilul PLR, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: TRAIAN BĂSESCU nu crede în varianta Robert Turcescu, ofițer acoperit  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel