Poți obține viză de ședere în Turcia, dacă muncești la distanță de acolo. Iată cum e posibil, dar și condițiile

foto pexels
foto pexels

Turcia îți dă viză de ședere dacă vrei să muncești la distanță de aici. 

Turcia, una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, vine cu facilități pentru angajații care muncesc la distanță. Ei se pot muta în Turcia, de unde să muncească și pot obține chiar și o viză. Procesul de aplicare este online, pe Digital Nomad GoTürkiye

În urma completării online, va fi emis un ”Certificat de Identificare a Nomadului Digital”. Cu certificatul pe care-l primesc de pe platformă, cei care au aplicat trebuie să-și continue procesul la consulatele turcești și/sau centrele de vize. 

Nomad digital în Turcia pot devenii cetățenii Franței, Germaniei, Italiei, Belgiei, Olandei, Luxemburgului, Irlandei, Danemarcei, Greciei, Croației, Spaniei, Portugaliei, Austriei, Finlandei, Suediei, Republicii Cehe, Ungariei, Poloniei, Sloveniei, Slovaciei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Maltei, Bulgariei, României, Norvegiei, Islandei, Liechtensteinului, Regatului Unit, Elveției, SUA, Canadei, Federației Ruse, Ucrainei și Belarusului, cu vârste cuprinse între 21 și 55 de ani. 

Documentele pe care trebuie să le încărcați pe platformă: 

• Document de călătorie/pașaport valabil pentru cel puțin șase luni de la data sosirii în Turcia

• Diplomă de învățământ superior sau document substitut al diplomei

• Document care demonstrează că solicitantul lucrează ca Nomad Digital: a) Contract dacă lucrează pentru o companie (cu excepția companiilor din Turcia)

sau

b) contract de muncă între solicitant și companie dacă este independent (cu excepția companiilor din Turcia)

• Fotografie biometrică

• Document care dovedește că solicitantul are un venit lunar de 3.000 USD sau un venit anual de 36.000 USD

”Istanbul este punctul de întâlnire al diferitelor culturi, nu este doar o locație istorică în care se intersectează mii de ani de civilizații, ci și un centru de afaceri cu companii mari și start-up-uri. Orașul este active și poate fi ușor de accesat prin zboruri directe din aproape orice parte a lumii. Totodată el îndeplinește nevoile tuturor profesioniștilor și vizitatorilor cu infrastructura sa de transport, opțiunile variate de cazare de la apartamente de închiriat la hosteluri și hoteluri. Clima este bună și are la dispoziție zone de lucru moderne. Istanbul este un oraș în care poți să lucrezi de la distanță în cafenele și parcuri care oferă Wi-Fi gratis” arată comunicatul de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel