VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Codrin Ștefănescu propune control psihologic pentru președinte

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, vine cu o propunerea inedită, după afirmațiile făcute, luni seară, de președinte. Traian Băsescu a spus că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit al SIE. 

"După atâtea calomnii, după atâtea mizerii regizate, după minciuni de cea mai joasă speță lansate de-a lungul timpului de personajul numit Traian Băsescu am ajuns la concluzia că tot acest comportament reprezintă un argument puternic pentru introducerea controalelor psihologice periodice pentru președinte și cei care candidează la această funcție", a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat că "Un lucru este cert: scopul principal al mizeriilor aruncate de Băsescu este acela de a-l sprijini pe Klaus Iohannis. Nici măcar nu o mai face subtil. Nici măcar nu mai are timp să mai mimeze obiectivitatea. Omul este disperat să lovească în Ponta, adevăratul câștigător al alegerilor prezidențiale și cel care va pune capăt definitiv băsismului în România. Și se teme groaznic de asta. După demonstrația isterică de ieri de la un post de televiziune, demonstrație care a depășit patalogicul, s-a conturat în mod clar un răspuns extrem de logic pentru toți românii și anume: întreaga construcție a lui Băsescu din ultimii 10 ani fie se prăbușește, fie se delimitează în mod clar de un personaj absolut lugubru care continuă să facă rău țării până în ultima oră de mandat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel