Scandal Mihai Gâdea - Mihăiță Calimente, în direct la Antena 3: "Sunteți consumator ca Traian Băsescu?"

Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei", Mihai Gâdea, și președintele Comisiei parlamentare SIE, Mihăiță Calimente, au fost protagoniștii unui scandal monstru, în care și-au adresat cuvinte grele unul celuilalt. 

Mihai Gâdea a solicitat, în emisiunea sa de joi, de la Antena 3, intervenția unui membru al Comisiei SIE din Parlament, pentru a cere o opinie cu privire la afirmațiile președintelui Traian Băsescu despre subiectul Victor Ponta - ofițer acoperit SIE.

Mihăiță Calimente, deputat PNL și șef al Comisiei SIE, a fost sunat pentru a comenta pe această temă. Conversația dintre cei doi a degenerat însă. Când Mihai Gâdea l-a întrebat pe liberal dacă face parte și din Comisia de Siguranță Națională, Mihăiță Calimente a spus că nu există așa ceva, iar realizatorul i-a închis telefonul.

Ulterior, după ce a demonstrat că există o astfel de comisie, Mihai Gâdea a cerut să fie sunat din nou șeful Comisiei parlamentare SIE.

Citește și: Interviu exclusiv cu Mihai Gâdea despre o premieră în televiziunea românească: Ce candidat are interzis în "Biroul Președintelui" și ce surprize a pregătit telespectatorilor până la alegeri

"Să fie sunat domnul Alimente!", a spus moderatorul, care i-a greșit intenționat numele deputatului PNL.

"Domnule Mihăiță, sunteți consumator ca Traian Băsescu? Sunteți obosit?", a întrebat moderatorul până când Calimente a intrat din nou în direct.

Mihai Gâdea i-a arătat acestuia că există în Parlament Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, din care Mihăiță Calimente chiar face parte. A urmat un schimb de replici dure între cei doi, iar Mihăiță Calimente l-a întrebat pe Mihai Gâdea dacă este inchizitor și i-a cerut să facă asta acolo unde s-a pregătit, "în cultul unde sunteți pastor".

Moderatorul i-a spus deputatului că duce discuția într-o zonă care nu are legătură cu subiectul și i-a transmis este "slab pregătit", după care i-a închis telefonul.

Este al treilea scandal din ultimele luni în care Mihăiță Calimente este protagonist. Precedentele au fost la România TV.

Vezi și: Scandal la România TV: Mihăiță Calimente, dat afară din platou



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel