Remus Borza, noul șef peste imperiul lui Ilie Vonica

La circa două luni de la sinuciderea omului de afaceri sibian,  Ilie Vonica, un cunoscut avocat a fost numit șef peste imperiul firmelor Polisano.

Avocatul Remus Borza a fost numit preşedinte al Polisano, un grup de firme cu afaceri de peste 350 mil. euro şi peste 2.000 de angajaţi în principal în industria de medicamente, precizează zf.ro.

Grupul Polisano a ajuns la afaceri de peste 350 mil. euro şi are aproximativ 2.000 de angajaţi. Afacerea Polisano include o firmă de distribuţie (Polisano SRL - cea mai mare mare din grup), o reţea de farmacii (Reţeta), o fabrică (Polipharma Industries), o reţea de clinici generaliste (Clinica Polisano), centre de fertilizare in vitro şi un spital privat (la Sibiu). Cea mai mare firmă din grupul lui Vonica este distribuitorul de medicamente, care anul trecut a avut afaceri de 330 mil. euro.

Citește și: Cine a fost ILIE VONICA, sibianul care s-a sinucis marți. Care a fost legătura între el și Călin Popescu Tăriceanu

 

Remus Borza spune că în cazul firmelor din grupul Polisano nu se pune problema de insolvenţă, fiind businessuri solide.

"Nu merge Euro Insol (administratorul judiciar - n.red.) la Polisano, ci avocatul Remus Borza. Niciuna dintre firmele din grup nu are risc de insolvenţă", a precizat Borza.

Remus Borza coordonează Societatea Civilă Profesională de Avocaţi "Borza şi Asociaţii", membră a grupului Borza şi Asociaţii, alături de firma de insolvenţă Euro Insol SPRL.

Societatea Euro Insol a fost administratorul judiciar al Hidrolectrica până în luna iunie 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel