MESAJUL DE ADIO al lui ILIE VONICA. Cum își motivează gestul

Proprietarul Grupului Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis, conform unor surse judiciare, care au dezvăluit că acesta a lăsat în locuinţa sa din municipiul Sibiu o scrisoare de cinci pagini în care îşi explică gestul. 

Ilie Vonica a explicat, în scrisoarea lăsată în locuinţa sa, că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa. Totodată, el i-a cerut iertare soţiei şi i-a solicitat să aibă grijă de fiica lor, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Vezi și: Cine a fost ILIE VONICA, sibianul care s-a sinucis marți. Care a fost legătura între el și Călin Popescu Tăriceanu

Documentul, pentru care familia lui Vonica insistă să nu fie făcut public, este adresat soţiei, căreia acesta i-a scris că nu poate trăi "singur", ştiind că ea este "acolo", adică în arest.

Conform sursei citate, omul de afaceri i-a cerut iertare soţiei, atât pentru gestul pe care l-a făcut, cât şi pentru că nu a rezistat problemei pe care o avea familia sa. În scrisoare, Vonica i-ar mai fi spus soţiei că a iubit-o foarte mult şi că, ştiind că este mult mai puternică decât el, o roagă să aibă grijă de tot, în special de fiica pe care o aveau împreună.

Aceleaşi surse au dezvăluit că, din discuţiile avute cu apropiaţii familiei Vonica, a reieșit că omul de afaceri a refuzat să mănânce de când soţia sa a fost arestată, iar marţi, înainte de a se arunca în gol de pe o teresă a imobilului în care locuia, el a fumat foarte mult.

Scrisoarea de adio lăsată de Ilie Vonica se află în prezent la poliţiştii Secţiei 1 Sibiu, care realizează ancheta sub coordonarea unui procuror.

Citește și: ILIE VONICA, implicat în dosarul reţetelor false, a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel