Urmărește emisiunea live


Scandal la priveghiul lui Ilie Vonica. Soția milionarului, eliberată trei ore

Ioana Vonica (centru)
Ioana Vonica (centru)

Soţia milionarului Ilie Vonica a ajuns sâmbătă seara la căpătâiul soţului ei, la capela Bisericii din Groapă din municipiul Sibiu.

Ioana Vonica a ajuns la Sibiu, escortată de oamenii legii, pentru a-şi lua adio de la soţul ei care s-a sinucis la începutul săptămânii. Femeia a primit permisiunea procurorilor de ieşi din arest pentru scurt timp şi de a sta acasă doar pentru trei ore, cu o zi înainte de înmormântare, informează România TV.

Ioana Vonica nu a vrut să se lase filmată de jurnaliști, motiv pentru care a pornit un adevărat scandal. Când a ajuns aceasta la biserică, s-a încercat cu umbrelele blocarea brutală a jurnaliştilor, deşi totul se petrecea pe domeniul public.

Pentru că ziariștii au continuat să încerce să-şi facă meseria, fiind vorba de persoane cu notorietate, participanţii la priveghi nu au ezitat să lovească jurnaliştii cu umbrelele, în încercarea de a-i împiedica să-şi facă treaba.

Ioana Vonica nu va putea să participe la înmormântarea celui care i-a fost partener de viață, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, sâmbătă, contestaţia procurorilor faţă de cercetarea ei în libertate, sub control judiciar. 

VEZI ȘI: UPDATE: Ioana Vonica află sâmbătă dacă va putea participa la înmormântarea soţului. DNA a contestat eliberarera Ioanei Vonica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel