Ioana Vonica, soția lui Ilie Vonica va merge la înmormântarea soţulului ei

Ioana Vonica (centru)
Ioana Vonica (centru)

 Soţia lui Ilie Vonica, unul dintre cei mai bogați oameni din Sibiu,  care s-a sinucis marţi, îşi va putea conduce soţul pe ultimul drum. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis joi cererea de eliberare din arest formulată de Ioana Vonica.

Ioana Vonica a fost arestată preventiv în dosarul reţetelor false, ea solicitând tribunalului să fie lăsată în libertate pentru a putea asista la înmormântarea soţului ei. Asta în condițiile în care DNA nu va face recurs la decizia magistraților de la Tribunalul București.

Citește și: Cine a fost ILIE VONICA, sibianul care s-a sinucis marți. Care a fost legătura între el și Călin Popescu Tăriceanu

Sicriul medicului Ilie Vonica a fost depus miercuri în capela cimitirului Bisericii din groapă. Ilie Vonica s-a aruncat marţi, de pe terasa casei sale din Sibiu, după care, în stare foarte gravă, a fost dus de o ambulanţă SMURD, la Spitalul Polisano, unde colegii săi au încercat în zadar să îl salveze. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica, în prezent arestată.

Citește și: MESAJUL DE ADIO al lui ILIE VONICA. Cum își motivează gestul

Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa, Ioana Vonica, va rămâne în închisoare, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor nouă persoane arestate în dosarul reţetelor false. În acest dosar, statul a fost prejudiciat cu 3,5 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel