Averea lui Darius Vâlcov căutată de procurori prin cavourile din Slatina. Ce spune Chirieac

Procurorii DNA au început să desfacă criptele  din Cimitirul Strehareți din Slatina în căutarea averii  fostului ministru, Darius Vâlcov. Potrivit România TV, anchetatorii DNA ar verifica două cavouri, având suspiciuni că în acestea sunt ascunse bani şi tablouri extrem de scumpe.

Procurorii anticorupţie au extins căutările şi în cimitIr, în cazul fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, după ce au descoperit aproape 94 de tablouri în patru locaţii, bani, dar şi trei lingouri de aur.

Se pare că fostul ministru de Finanțe ar fi ascuns mai multe bunuri în niște cavouri false, special concepute pentru a-și masca "afacerile".

Căutările procurorilor în cimitir vin după ce procurorii au constatat, înainte de a cere arestarea fostului ministru, că a primit bani in pungi de plastic, chiar şi în cimitir. Aceste informații au apărut în referatul cu propunere de arestare emise pe numele primarului din Slatina, Minel Prina, și al omului de afaceri Lucian Petrut Sușală.

Citește și: Critic de artă despre "comoara" lui Darius Vâlcov ascunsă în pereți

Față de aceste informații, analistul Bogdan Chirieac a afirmat că  "reacția normală aici ar fi: dar ce, morții nu au drepturi?. Adică morții doar la vot?  Atunci sunt buni să voteze. Mi-e teamă că cimitirele patriei vor fi luate cu asalt acum, că probabil și alți primari și-ar fi ascuns averea prin cimitir, iar lumea va lua cu asalt cavoul, poate găsește ceva".

"Cu domnul Vâlcov acum ne ducem din zona extrem de serioasă și de gravă, spre o zonă tipic oltenerască. Deci avem glume cu oltenii în momentul acesta. Eu sper că nu este adevărat ce se spune. Cimitirul devine un loc foarte important, extrem de popular și frecventabil. Acolo se negociază șpăgi, se depozitează tablouri și lingouri. Iată cum există o legătură directă între cei morți și cei vii, inclusiv pe lumea asta, nu doar în cer", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel