Darius Vâlcov. Bogdan Chirieac: Morții îi ajută pe politicieni prin tăinuirea unor comori

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acuzațiile procurorilor la adresa fostului ministru al Finanțelor Darius Vâlcov cu privire la tablourile și lingourile ascunse. 

"Mie mi se pare că arată ca un banc cu olteni. Vedem că morții nu sunt solicitați numai la vot, dânșii îi ajută pe politicieni prin tăinuirea unor comori. Am toată încrederea că vor găsi și-n cimitir. În ultima vreme, la denunțurile care se fac, nu m-ar mira ca și morții să fi scris niște denunțuri. Procurorii trebuie să găsească cât mai repede, pentru că oameni ar putea să creadă că și alții alți primari ar fi putut să facă acest lucru și iau cu asalt locurile pentru un lingou, un tablou, nu-i de colo.  Personalități din afara României mi-au spus că ministrul Darius Vâlcov este foarte bun, s-a remarcat și-n negocierile cu FMI, nu era un provincial, ajuns din întâmplare la București. Nici vorbă de așa ceva. În rest, dacă nu faci haz de necaz, te ia capul. Te miră că omul ăsta a fost la PSD și la PDL. Omul ăsta a adus la o întâlnire morții cu vii", a spus Bogdan Chirieac, vineri seară, în emisiunea "100 de minute", moderată de Alesandra Stoicescu. 

Procurorii DNA au început să desfacă criptele din Cimitirul Strehareți din Slatina în căutarea averii fostului ministru, Darius Vâlcov. Se pare că fostul ministru de Finanțe ar fi ascuns mai multe bunuri în niște cavouri false, special concepute pentru a-și masca "afacerile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel