Darius Vâlcov, adus la DNA pentru audieri

Foto: jurnalul.ro
Foto: jurnalul.ro

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, plasat în arest la domiciliu, a fost adus marți dimineață la DNA pentru audieri.

Plenul Senatului va dezbate, miercuri, cea de-a doua cerere a DNA de reţinere şi arestare a senatorului PSD. A doua solicitare a DNA privind reţinerea şi arestarea fostului ministru, Darius Vâlcov, a fost trimisă, luni, pentru raport Comisiei juridice, unde senatorul poate veni pentru a-și consulta dosarul.

Senatorii jurişti vor da un aviz marţi după-amiaza, iar plenul Senatului va da votul final în cursul zilei de miercuri.

Darius Vâlcov se află în ares la domiciliu în dosarul în care este suspectat de trafic de influență, infracțiune pe care ar fi săvârșit-o când deținea funcția de primar al orașului Slatina.

A doua cerere de reținere și arestare formulată de procurori vizează săvârşirea, în exerciţiul funcţiei de senator şi ministru în Guvernul României, a infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale.

Presa germană, despre cazul Darius Vâlcov: Artă în loc de cârnați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel