EXCLUSIV  O zodie începe greu săptămâna. Daniela Simulescu: Atenție la sănătate. Ai multe șanse să te vindeci acum

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre problemele prin care va trece o anumită zodie în săptămâna 14-20 martie 2022.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre dificultățile prin care va trece zodia Berbec în săptămâna 14-20 martie 2022:

„Prima parte a săptămânii e low, e într-o vibrație foarte joasă. Nu ai energie, nu știi încotro să te canalizezi, nu știi în ce să investești. Marte în Vărsător îți priește mai mult, dar încă nu e ceva palpabil. A doua parte a săptămânii, când Soarele va intra în semnul tău, vei simți așa o nevoie de a face ceva, de a începe să faci ceva, un proiect sau să faci o călătorie, să te înscrii la un curs. Trebuie să faci ceva și dintr-odată vrei să faci curățenia de primăvară, să schimbi garderoba. Dacă la începutul săptămânii abia te aduni, a doua parte a săptămânii va fi mai bine, mai ales spre weekend.

Îți atrag atenția la careul Venus-Uranus, de la sfârșitul săptămânii. S-ar putea ca unele planuri să nu-ți iasă cum te-ai fi așteptat, dar nu înseamnă că nu te duc acolo unde ai fi vrut. Nu opune rezistență dacă aveai niște planuri și nu au ieșit cum trebuie. Să nu ți se pară că s-a dărâmat totul, ci pur și simplu să accepți și să vezi unde te duce viața în acel moment. Luna Plină se întâmplă pe axele 6-12 și vreau să îți readuc aminte de sănătate, de la tot ce înseamnă cronic până la tot ce înseamnă acut. E clar nevoie să-ți faci niște verificări.

Jupiter va intra în semnul tău, în mai, și dacă există o problemă să știi că ai mai multe șanse să te vindeci. Chiar și acum există, dar eu îți recomand să nu amâni și să nu eviți. Tu dai tonul primăverii și vei începe cu siguranță să faci ceva și vei cuprinde mai multă energie. Da, dacă primești o veste rea despre cineva drag, nu trebuie să te contaminezi mai mult decât este cazul. Îți pare rău, suferi, ai regrete, dar nu trebuie să trăiești acolo, să te lipești atât de mult de suferința respectivă.“, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică. 13 martie 2022

Soarele face o conjuncție cu Neptun, în semnul Peștilor. Acest aspect se poate manifesta pe două planuri. Putem beneficia de imaginație, inspirație, sensibilitate și compasiune. Dar putem crea și haos, confuzie. Mai creează și risc de înșelăciune sau dezamăgiri imense. Astrele ne oferă un sfârșit de săptămână plin de nebuloase. 

Berbec

Somnul și odihna sunt prioritare. Încearcă să nu îți aglomerezi programul și să nu lași nimic pe ultima sută de metri. 

Taur

Unele planuri stabilite cu prietenii se vor contramanda în ultimul moment. Te supără instabilitatea din programul tău. 

Gemeni

Poți beneficia de multă atenție din partea celor apropiați. Dar depinde numai și numai de tine de la ce pornește: de la ceva bun sau rău. 

Rac

Visezi cu ochii deschiși. Îți imaginezi tot felul de povești. Preferi să evadezi undeva departe cu mintea și să îi eviți pe cei dragi. 

Leu

Ești năpădit de tot felul de frici. Nici tu nu știi de unde provin. Nu vei reuși să te concentrezi la nicio activitate din planul zilei. 

Fecioară

Partenerul este retras și destul de misterios. Nu este cazul să îți faci griji sau să începi să devii suspicios. Pur și simplu are nevoie de liniște (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel