EXCLUSIV  Horoscop, duminică. 13 martie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Conjuncție Soare-Neptun. 

Soarele face o conjuncție cu Neptun, în semnul Peștilor. Acest aspect se poate manifesta pe două planuri. Putem beneficia de imaginație, inspirație, sensibilitate și compasiune. Dar putem crea și haos, confuzie. Mai creează și risc de înșelăciune sau dezamăgiri imense. Astrele ne oferă un sfârșit de săptămână plin de nebuloase. 

Berbec

Somnul și odihna sunt prioritare. Încearcă să nu îți aglomerezi programul și să nu lași nimic pe ultima sută de metri. 

Taur

Unele planuri stabilite cu prietenii se vor contramanda în ultimul moment. Te supără instabilitatea din programul tău. 

Gemeni

Poți beneficia de multă atenție din partea celor apropiați. Dar depinde numai și numai de tine de la ce pornește: de la ceva bun sau rău. 

Rac

Visezi cu ochii deschiși. Îți imaginezi tot felul de povești. Preferi să evadezi undeva departe cu mintea și să îi eviți pe cei dragi. 

Leu

Ești năpădit de tot felul de frici. Nici tu nu știi de unde provin. Nu vei reuși să te concentrezi la nicio activitate din planul zilei. 

Fecioară

Partenerul este retras și destul de misterios. Nu este cazul să îți faci griji sau să începi să devii suspicios. Pur și simplu are nevoie de liniște. 

Balanță

Te vei strădui să fii mai organizat și disciplinat, dar nu îți va ieși. Din contră! Cel mai bine ar fi să lași ziua aceasta să curgă de la sine. 

Scorpion

Singura prioritate este să petreci timp cu partenerul sau cu persoanele cele mai dragi. Ai nevoie de afecțiune și de grijă. 

Săgetător

Descoperi neputința unor persoane apropiate. Poate chiar unii membri ai familiei. Tot ce poți să faci este să fii alături de ei. 

Capricorn

Vor fi multe discuții despre spiritualitate, umanitate și empatie. Simți nevoia de a fi mai împăciuitor, de a mai lăsa dorința de control. 

Vărsător

Multă anxietate legată de bugetul personal. Este clar că nu va rezolva nimic, dar îți este destul de greu să te desprinzi de grijile exagerate. 

Pești

Treci printr-o multitudine de stări. Conjuncția Soarelui cu Neptun te ajută să evadezi într-un univers al tău de fiecare dată când ai nevoie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel