Zinedine Zidane vrea ca fiul său, Luca, să fie al doilea portar al clubului Real Madrid

Visul galactic s-a încheiat pentru portarul Keylor Navas, în vârstă de 32 de ani.

Goalkeeper-ul din Costa Rica a fost anunțat de oficialii clubului Real Madrid că nu se vor mai baza pe serviciile lui în sezonul următor, iar, potrivit presei din Spania, decizia ar fi fost luată în urma discuțiilor cu Zinedine Zidane. Tehnicianul "albilor" s-ar fi impus în fața șefilor de pe Santiago Bernabeu.

În timp ce portarul Thibaut Courtois va rămâne titular incontestabil, "Zizou" ar vrea ca rezerva goalkeeper-ului belgian să fie fiul său, Luca, în vârstă de 22 de ani. Oficialii lui Real Madrid au o altă opțiune, pe Andriy Lunin, portarul ucrainean de 20 de ani, care a fost împrumutat în acest sezon la formația Leganes. Tânărul goalkeeper nu s-a impus însă, jucând doar 457 de minute în șase partide. Pentru ucrainean, "galacticii" au plătit 16 milioane de euro și este considerat unul dintre cei mai promiţători tineri portari din lume.

Luca Zidane, care în această lună a împlinit 21 de ani, a debutat la Real Madrid anul trecut, în ultima etapă din La Liga, împotriva celor de la Villarreal. În acest an, cu Lopetegui pe banca tehnică a început ca al patrulea portar, ca mai apoi să ajungă la Castilla în Liga a doua, unde a evoluat în 27 de meciuri. În momentul în care Kiko Casilla a plecat în această iarnă la clubul Leeds, iar Luca Zidane a devenit al treilea portar.

În acest sezon, la revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a lui Real Madrid, Luca a fost titular în etapa 29 din La Liga contra celor de la Huesca, de pe 31 martie, încheiat 3-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel