Zidane (Real Madrid) - În Liga Campionilor, oricine poate învinge pe oricine

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, şi-a asumat responsabilitatea pentru noul pas greşit făcut de elevii săi în Liga Campionilor, după rezultatul de egalitate înregistrat pe teren propriu în faţa formaţiei FC Bruges, marţi seara, într-o partidă din cadrul Grupei A a competiţiei.

"Astăzi nu mai sunt echipe mici. În Liga Campionilor, oricine poate învinge pe oricine. S-a văzut acest lucru anul trecut, anul acesta, precum şi în seara aceasta. Este greu să câştigi meciuri. Dacă nu intri bine în meci, te poţi afla rapid în dificultate. Noi am luat două goluri de râs, dar adevărul este că am făcut o primă repriză foarte rea, în care am pierdut două puncte, sau chiar trei, însă în partea secundă a reuşit să câştigăm un punct, datorită reacţiei noastre. La pauză, le-am spus băieţilor că dacă vom continua aşa, vom fi învinşi, iar ei au reacţionat bine în repriza secundă", a declarat Zidane la finalul jocului de pe Santiago Bernabeu.

Tehnicianul francez a precizat totodată că portarul belgian Thibaut Courtois, căruia suporterii i-au reproşat cele două goluri primite de madrileni în prima repriză, s-a simţit rău, acuzând "probleme stomacale", acesta fiind motivul pentru care a fost înlocuit la pauză cu francezul Alphonse Areloa.

"Nu sunt îngrijorat de nimic. Toţi încercăm să facem totul bine, la fel şi Courtois. Îl putem învinovăţi pentru golurile din prima repriză, dar este vina tuturor, iar eu sunt primul responsabil", a mai spus Zidane.

Împrumutat de la PSG, în cadrul transferului lui Keylor Navas la gruparea pariziană, portarul Alphonse Areloa a avut o intervenţie decisivă în repriza secundă, când şi-a salvat echipa de la primirea unui nou gol.

Nigerianul Emmanuel Bonaventure Dennis a reuşit o dublă pentru FC Bruges, în prima repriză a meciului de la Madrid (9, 39), Real restabilind egalitatea graţie golurilor marcate în repriza secundă de Sergio Ramos (55) şi Casemiro (85).

Real Madrid obţine, astfel, un singur punct în primele două etape ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă fără drept de apel pe terenul lui PSG, în meciul de debut (0-3), iar presa spaniolă vorbeşte deja de riscul unei eliminări în faza grupelor pentru trupa lui Zidane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel