Yahoo ar putea fuziona cu AOL

yahoo-aol22
yahoo-aol22

Directorul general al AOL, Tim Armstrong, a contactat mai mulţi consilieri ai Yahoo pentru a evalua interesul pentru o posibilă fuziune a celor două companii, după demisia directorului general al Yahoo, Carol Bartz, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de Bloomberg.

yahoo-aolArmstrong discută opţiuni pentru o colaborare care ar consolida activitatea celor două companii din domeniul internetului. A discutat cu firme de brokeraj şi bancheri de la compania Allen & Co, care lucrează cu Yahoo, informează Mediafax.

Şeful AOL a fost interesat de o fuziune cu Yahoo anul trecut, dar a fost respins în perioada în care la conducere se afla Bartz. Plecarea directorului Yahoo l-a decis să reanalizeze situaţia, iar în unul din scenariile luate în calcul ar fi ca Yahoo ar prelua AOL. Armstrong ar deveni directorul general al celor două companii unificate, a spus una din surse.

Este puţin probabil ca Yahoo să fie interesată de o tranzacţie cu AOL în acest moment, care înregistrază pierderi şi o scădere a veniturilor, potrivit surselor. Valoarea de piaţă a AOL este de circa 1,6 miliarde de dolari, iar cea a Yahoo de 18,2 miliarde de dolari.

Un purtător de cuvânt al AOL a refuzat să comenteze, la fel şi un reprezentant al Yahoo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel