Vreme extremă în toată țara. Când vine canicula. Mesajul meteorologilor

ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo

Vremea extremă continuă în toată țara, dar instabilitatea atmosferică este în scădere spun specialiștii. De altfel, canicula își va face simțită prezența în zilele următoare. 

”Avem parte din nou de manifestări de instabilitate atmosferică, dar în restrângere semnificativă pe parcursul acestei zile. Restrângerea se va produce mai ales către partea de Sud, Sud-Est a teritoriului unde așteptăm astăzi intensificare și extindere în orele amiezii, dezvoltarea norilor care duc la averse torențiale, intensificări ale vântului, vijelii, căderi de grindină și cantități mari de apă în intervale scurte de timp. (...)

Este ultima zi în care gradul de instabilitate atmosferică este atât de accentuat. Ziua de mâine și mai ales cea de poimâine vin cu puține precipitații și vreme stabilă. Va pătrunde un aer mai cald în atmosferă ce va determina înregistrarea unor valori termice în jurul pragului de caniculă, în special joi, atunci când vorbim de o stare ridicată de discomfort”, a declarat șefa centrului de prognoză, Gabriela Băncilă, de la Administrația Națională de Meteorologie. 

Vezi și: ANM Prognoza meteo - Vremea marți, 25 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel