Vlad Chiricheș și-a prelungit contractul cu Napoli

Vlad Chiricheș și-a prelungit înțelegerea cu Napoli până în anul 2022.

Fundaşul român Vlad Chiricheş şi-a prelungit contractul cu echipa italiană de fotbal Napoli, de care este legat acum până în iunie 2022, a anunţat vineri site-ul oficial al liderului din Serie A.

Vlad Chiricheş şi-a prelungit astfel cu patru ani contractul cu echipa la care a venit în 2015, de la Tottenham Hotspur. Jucătorul în vârstă de 28 de ani este la al treilea sezon în tricoul lui Napoli, pentru care a apărut în 41 de meciuri, reuşind 4 goluri. În actualul sezon, el a evoluat în opt meciuri pentru echipa sa de club: şase în Serie A, unul în Cupa Italiei şi unul în Liga Campionilor.

Concurență mare pentru Chiricheș

Chiricheș va continua să se lupte pentru un post de titular în centrul defensivei, cu Kalidou Koulibaly, Raul Albiol și Lorenzo Tonelli. Napoli este pe primul loc în camoionat, cu 69 de puncte, urmată de Juventus, cu 65 de puncte, însă cu un meci mai puțin disputat.

Înainte de a semna cu Tottenham - club pentru care a evoluat 43 de meciuri, el a jucat la Internaţional Curtea de Argeş (2009-2010), Pandurii Târgu Jiu (2011-2012) şi Steaua Bucureşti (ianuarie 2012 - august 2013). Printre echipele la care a fost legitimat la nivel de juniori a fost şi Benfica Lisabona.

Chiricheș are 51 de selecții în naționala României și este cotat la 6 milioane de euro, conform Transfermarkt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel