Viorica Dăncilă, Tarom: Dau astăzi o veste

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, premierul României, a anunţat marţi, 17 iulie, la începutul şedinţei de Guvern, că a fost semnat contractul pentru achiziţionarea a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8 care vor intra în flota Tarom.

"Mă bucur să dau astăzi o veste bună pentru Tarom. Ieri a fost semnat contractul pentru achiziţionarea a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru operatorul nostru naţional", a zis Viorica Dăncilă la începutul ședinței de Guvern de marți. "Cele cinci aeronave se vor alătura celor două aeronave de tip Boeing 737 800 Next Generation, intrate la începutul lunii iunie în flota Tarom", a adăugat premierul României.

"Comanda de la începutul lunii face parte dintr-un contract mai amplu care prevede şi mentenanţa pentru cele două aeronave, aflate deja în operarea Tarom", a spus Viorica Dăncilă.

Paşi importanţi pe piaţa transportului aerian

"De asemenea, au început procedurile pentru ca Direcţia Tehnică a Tarom să devină partener oficial Boeing. Aşadar, Tarom face paşi importanţi pe piaţa transportului aerian, aşa cum ne-am asumat, iar în perioada următoare investiţiile şi devoltarea companiei va continua", a mai spus Viorica Dăncilă.

Vezi și: Dăncilă, în ședința de Guvern: Avem o Ordonanță de Urgență extrem de importantă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel