Viorica Dăncilă, anunț în ședința de Guvern: Punem la dispoziție 1 miliard de euro

Viorica Dăncilă, anunț în ședința de Guvern: Pași importanți
Viorica Dăncilă, anunț în ședința de Guvern: Pași importanți

Viorica Dăncilă, premierul României, la începutul ședinței de Guvern de joi, a vorbit despre obiective importante cuprinse în programul de guvernare, specificând că se fac pași importanți.

"Venim în sprijinul autorităților și instituțiilor publice centrale pentru o mai bună păstrare și protejare a monumentelor istorice. Aceste proiecte vor fi realizate prin fonduri europene nerambursabile. Am încredere că implementarea lor va decurge conform planului", a spus premierul României.

1 miliard de euro

"Discutăm și despre programul de investiții în domeniul culturii. Este un domeniu care are nevoie urgentă de finanțare. (...) Prin aprobarea unui program clar de investiții, putem pune în valoare monumente istorice, biblioteci, muzee, centre culturale, instituții de spectacole sau concerte.

Pentru implementarea acestui amplu program de investiții, vom pune la dispoziție suma de 1 miliard de euro, în baza căreia se pot încheie contracte de finanțare multianuale. Acest obiectiv a fost prins în programul de guvernare", a explicat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel