VIDEO VIRAL - O familie de urși se relaxează într-o piscină, la munte

O familie de urși se relaxează într-o piscină, la munte / Foto: Pixabay
O familie de urși se relaxează într-o piscină, la munte / Foto: Pixabay

Un videoclip cu o familie de urși care se relaxează într-o piscină, la munte, a devenit viral pe internet.

O familie care și-a închiriat o casă la munte în Tennessee, Statele Unite, a avut parte de o întâlnire neașteptată. O familie de urși le-a vizitat locuința și grădina, transmite Realitatea Plus. Mai mult,unul dintre pui a intrat și în piscină. Când alt pui a încercat să profite de apa din piscină, proprietarii i-au alungat producând zgomote puternice. Imaginile postate pe rețelele de socializare au adunat rapid mii de aprecieri. 

"Ceva cu care trebuie să te confrunți când locuiești sau vizitezi munții sau orice zonă rurală. Oamenii sunt pe teritoriul lor. Dacă îi lași în pace, de obicei te lasă în pace. Doar nu te apropia de ei, mai ales de o mamă cu pui.", a avertizat o femeie.

"Atât de drăguț. I-aș urmări toată ziua dacă aș fi acolo. A fost și prima lor casă.", a scris o altă femeie.

"Bine ați venit în Munții Smoky, unde vă spunem să nu lăsați mâncare în mașină sau afară și să lăsați toate ușile și ferestrele închise ca să nu aveți vizitatori.", este avertismentul unui bărbat.

"Dar de ce oamenii ăia trebuie să fie răi prin faptul că nu au jacuzzi-ul plin de bule. Le-ar plăcea și mai mult, așa că vă rog să nu uitați asta pentru următoarea vizită.", s-a amuzat un internaut.

Un alt videoclip devenit viral în aceste zile vine din Italia. O șoferiță a oprit mașinile pe o stradă pentru a le face drum unor rațe. În imaginile video se vede cum femeia oprește mașina, coboară și le arată celorlalți participanți la trafic să își oprească autoturismele. Tânăra așteaptă ca rațele să traverseze strada, apoi se în toarce la mașina sa. Filmarea a strâns mii de vizualizări și comentarii.

"Fata este grozavă, intuiție mare și mare curaj să ajungi în mijlocul drumului în fața mașinilor pentru a le încetini. Frumoasa familie se pare că este în excursie la plajă. Data viitoare căutați dungile pietonale sau semaforul, poate fi periculos.", a scris amuzată o femeie.

"Un gest nobil, trebuie să o iei pe fata asta ca exemplu, a fost cu adevărat minunată, cred că nu e prima dată când e bună cu cineva.", s scris un internaut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel