Urmărește emisiunea live


Victorii pentru Inter Milano şi Sporting Lisabona, în Liga Campionilor

Victorii pentru Inter Milano şi Sporting Lisabona, în Liga Campionilor
Victorii pentru Inter Milano şi Sporting Lisabona, în Liga Campionilor

Inter Milano şi Sporting Lisabona au obţinut victorii în meciurile jucate, marţi, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Inter Milano, după 0-2 cu Bayern în prima etapă, a reuşit prima sa victorie în Grupa C, 2-0 cu Viktoria Plzen, în deplasare.

Golurile echipei nerazzurra au fost înscrise de Edin Dzeko (20) şi Denzel Dumfries (70). Campioana Cehiei a jucat în zece oameni din min. 61, când a fost eliminat Pavel Bucha.

Sporting Lisabona a bifat a doua sa victorie în Grupa D, 2-0 cu Tottenham Hotspur, după 3-0 cu Eintracht Frankfurt în deplasare.

Lusitanii au câştigat prin două goluri marcate în minutele minute de rezervele Paulinho (90) şi Arthur Gomes (90+3).

Trei meciuri din Premier League, amânate din cauza funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Trei meciuri din prima ligă a campionatului de fotbal al Angliei, programate la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, informează AFP.

"Şapte dintre cele zece meciuri din Premier League programate pentru acest weekend se vor disputa, însă trei meciuri vor fi amânate din cauza evenimentelor din jurul funeraliilor Reginei", a scris organizatorul primei ligi engleze într-un comunicat.

Cele trei partide ale etapei a opta a sezonului care au fost amânate sunt Brighton - Crystal Palace, care trebuia să se dispute sâmbătă, Manchester United - Leeds United şi Chelsea Londra - FC Liverpool, programate duminică. Acesta vor avea loc la o dată ulterioară.

Totodată, Premier League a anunţat modificarea orelor de disputare ale partidelor Brentford - Arsenal Londra şi Everton - West Ham United, programate duminică şi care vor debuta mai târziu decât era stabilit iniţial.

Anterior, UEFA anunţase amânarea meciului dintre Arsenal Londra şi PSV Eindhoven, prevăzut joi în cadrul competiţiei Europa League.

De asemenea, partida dintre Glasgow Rangers şi SSC Napoli, programat marţi în etapa a 2-a a grupelor Ligii Campionilor, a fost amânată pentru miercuri, 14 septembrie.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie la castelul Balmoral din Scoţia, iar sicriul cu rămăşiţele sale pământeşti a fost adus duminică la Edinburgh, urmând să fie transportat cu avionul la Londra, în cursul zilei de marţi, notează Agerpres.

Mbappe poate pleca liber de contract de la PSG, în 2024

Starul francez Kylian Mbappe, aflat în centrul unei adevărate "telenovele" în această vară, când a optat pentru prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain, în locul unui transfer în Primera Division, la Real Madrid, poate pleca liber de la clubul din capitala Franţei în 2024, dezvăluie L'Equipe.

Conform publicaţiei sportive din Hexagon, Mbappe a semnat un contract pe doi ani cu PSG, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, şi nu un acord pe trei ani, valabil până la 30 iunie 2025, aşa cum s-a anunţat iniţial.

În aceste condiţii, PSG îl poate pierde gratis pe Mbappe în vara lui 2024, în cazul în care campionul mondial nu îşi va da acordul pentru a mai juca un an suplimentar pe Parc des Princes. Conducătorii clubului parizian ar putea fi nevoiţi, astfel, să-l vândă pe Mbappe la finalul acestui sezon, pentru a nu risca să-l piardă gratis în 2024, o situaţie cu care s-au confruntat şi în această vară, când jucătorul a acceptat în final să rămână la PSG după ce patronii din Qatar au băgat adânc mâna în buzunar pentru a-l convinge să semneze prelungirea contractului.

Kylian Mbappe traversează o formă foarte bună în acest debut de sezon, cu 9 goluri marcate în şapte partide disputate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel