Victor Ponta atacă din nou traseismul politic

ponta ataca traseismul politic
ponta ataca traseismul politic

Aflat în turneul electoral în judeţul Maramureş, alături de Crin Antonescu, copreşedintele USL, Victor Ponta, a declarat că "parlamentarii care migrează de la un partid la altul trebuie să îşi piardă mandatul, cum se întâmplă acum cu consilierii locali".

Liderul social-democrat a susţinut că, în 2012 sau 2013, fenomenul migraţiei politice ar avantaja USL, dar că nu doreşte ca acest lucru să continue. Liderul-social democrat a amintit de declaraţiile făcute de Emil Boc în 2003, când se discuta despre modificarea Constituţiei. Emil Boc susţinea atunci că: ”Cancerul politicii româneşti este migraţia politică”. Acum , a arătat Victor Ponta, ”Boc stă la masă în Guvern cu cancerul politicii româneşti”. Preşedintele PSD a adăugat că nu doreşte ca, în 2013, USL să fie formaţiunea politică care să cumpere parlamentari.

Victor Ponta l-a dat ca exemplu de ”traseist politic” pe Dan Ilie Morega, parlamentar de Gorj, care a trecut pe la toate partidele. ”Domnul Morega are obiceiul ca, de fiecare dată când apare un partid nou, să treacă la acesta”. ”Turiştii politici trebuie sancţionaţi prin lege”, a susţinut preşedintele PSD. Victor a mai adăugat că şi primarul din Baia Mare, CătălinCherecheş, este un fel de Dan Ilie Morega, un ”Morega de Maramureş” dată fiind trecerea sa prin mai multe partide.

Copreşedintele USL a subliniat, totodată, şi faptul că nu a fost stabilit candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş, acest lucru urmând a fi decis după 15 septembrie, fapt confirmat şi de Crin Antonescu, prezent alături de Victor Ponta în conferinţa de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel