Victor Paul Dobre spune că PNL va câştiga şi viitoarele alegeri în judeţ

Deputatul Victor Paul Dobre, vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal pentru regiunea de sud-est a ţării, a declarat vineri, la Focşani, că liberalii au candidaţii potriviţi pentru municipiul Focşani şi Consiliul Judeţean şi vor câştiga viitoarele alegeri generale locale în Vrancea.

"Eu cred că Vrancea, din primăvara următoare sau la începutul verii, când vor fi alegerile generale locale, va trece în altă grupă de judeţe, galbene cum se zice. Şi asta nu e o chestiune ca să încurajez, ci pleacă de la premisa unei victorii remarcabile la alegerile europarlamentare. Am câştigat 31 de comune cu primari PSD, am câştigat 18 comune din 19 ale noastre. Am pierdut o comună la 7 voturi. Am câştigat ambele municipii. Cred că avem candidaţii care trebuie atât pentru primăria municipiul (Focşani - n.red.) şi pentru Consiliul Judeţean. (...) Cred în forţa PNL în acest moment, în determinarea noastră pentru a câştiga fiecare din alegerile din acest calendar electoral şi sper să am marea bucurie ca alături de colegii din Vrancea să sărbătorim aici o victorie istorică", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, liberalul Victor Paul Dobre. 

Potrivit deputatului liberal, Vrancea este marea surpriză a alegerilor europarlamentare din acest an, cu cel mai mare scor din zona Moldovei. 

"Vrancea este pe primul loc în Moldova, este cu patru procente mai mult decât Suceava, judeţ unde avem preşedinte, primar de municipiu reşedinţă şi unul dintre fiefurile noastre. Vrancea are şapte procente peste Cluj, judeţ unde avem primar de excepţie şi Consiliul Judeţean. Vrancea este marea şi plăcuta surpriză a acestor alegeri parlamentare", a declarat Dobre. 

Vineri a avut loc, la Focşani, întâlnirea regională a organizaţiei seniorilor PNL din regiunea Sud-Est respectiv din judeţele Tulcea, Constanţa, Brăila, Galaţi, Buzău şi Vrancea, în cadrul căreia au avut loc dezbateri cu privire la modul în care au acţionat seniorii liberali în campania de la alegerile europarlamentare şi rezultatele obţinute pe judeţe, cât şi stadiul constituirii organizaţiilor de seniori în fiecare localitate din judeţele componente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel