Vezi ce sumă câștigă directorul financiar Yahoo

yahoo
yahoo

Directorul general financiar de la Yahoo, Ken Goldman, va primi până la 18 milioane de dolari, reprezentând salariu, bonusuri și acțiuni la bursă în următorii patru ani, conform unui depozit de reglementare, informează Reuters.

Goldman va primi 1,1 milioane de dolari în salarii, prime și bonusuri de fidelitate care îi vor aparține peste patru ani, în valoare de 12 milioane de dolari.

Yahoo, care l-a numit pe Ken Goldman marți ca fiind director general financiar (CFO), a spus că-i va oferi 76000 de unități de stoc pentru a compensa pierderea pe care Goldman a făcut-o când a părăsit serviciul său anterior la fima de securitate cibernetică Fortinet Inc. Aceste unități au o valoare de aproximativ 1,2 milioane de dolari la prețul de marți la cota de închidere a bursei și îi aparțin peste 12 luni.

Goldman îl înlocuiește pe Tim Morse, care anul trecut a fost CFO interimar, în timpul în care conducerea Yahoo încheia unele perioade de tulburențe, după ce fostul director executiv, Marissa Mayer, a preluat funcția de director general executiv.

Mayer a primit un pachet de compensații care ar putea totaliza mai mult de 70 milioane de dolari în salariu, bonusuri, stoc limitat și acțiuni de peste cinci ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel