Veste proastă pentru PENSIONARI. Violeta Alexandru, despre următoarea creștere de PENSII

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Următoarea creștere a pensiilor nici nu se discută. Violeta Alexandru, ministru al Muncii, a spus când se vor ”redeschide” discuțiile cu privire la creșterea pensiilor, după ce pensionarii au primit o majorare de 14% în loc de 40%. 

Întrebată când vor avea loc următoarele creșteri de pensii, având în vedere că acum s-au majorat cu 14% în loc de 40%, ministrul Muncii, Violeta Alexandru a afirmat: ”Criza nu s-a terminat, efectele ei se văd în economie în continuare și, ca atare, un răspuns privind următoarele creșteri nu poate fi luat decât printr-o permanentă evaluare a situației din economie.” 

În același timp, Violeta Alexandru a afirmat că ”putem să constatăm că economia își revine cu dificultate”. 

”Eu nu vând iluzii, nu sunt omul care să promită celor care ne privesc lucruri pe care, în acest moment, nu le avem suficient de clare cu privire la evoluția economică și la încasările la buget” a mai spus Violeta Alexandru. Ministrul a mai afirmat că suntem singura țară care a crescut pensiile, în pandemie. 

Violeta Alexandru a continuat prin a spune că ”în momentul în care economia își va reveni și lucrurile vor fi pe stabilitate, evident, se poate redeschide discuția”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel