Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, TREI DOSARE. ”Am aflat din presă”

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne, Carmen Dan, pe domeniul sindical, este vizat în trei dosare penale. 

Acuzațiile sunt de înşelăciune, ultraj şi abuz în serviciu, a scris Agerpres care citează surse judiciare.

Inițial, când se aflase despre unul dintre dosare, Valentin Riciu a afirmat că este o nouă mizerie la adresa sa. Apoi Agerpres a publicat, pe surse judiciare, cu date exacte despre instituțiile la care s-ar afla dosarele acestuia, informații nu din unul, ci din trei dosare. 

Procurorul general a cerut anchetă pentru a se verifica modul în care au fost instrumentate trei dosare în care apare numele lui Valentin Rîciu, consilier personal al ministrului Carmen Dan. 

”Am aflat din presă”

Valentin Riciu a afirmat, la Antena 3: ”În ceea ce privește cele trei dosare sau câte or mai fi, eu nu știu nimic. Pot fi trei, cinci, nu am fost anunțat, nu am fost solicitat. De altfel, foarte mulți polițiști află că sunt într-o cercetare prealabilă în urma unei plângeri. Când eu voi fi solicitat într-un dosar, atunci voi ști. O persoană care formulează o plângere împotriva unui polițist este dreptul ei. Este dreptul fiecăruia să formuleze o plângere. Bineînțeles că știe despre ea persoana care a formulat plângerea, iar în cazul persoanei pe numele căreia se face plângerea urmând să se facă cercetări. Nu am de unde să știu. Am aflat aceste informații din presă”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel