USR-PLUS, alianță parafată. Andrei Caramitru: Au fost negocieri dure

USR și PLUS au luat decizia pentru prezidențiale. 

USR și PLUS au votat alianța. De mâine începe campania de strângere de semnături pentru Dan Barna, asta după ce acest lucru trebuia să se întâmple de duminică, când lansarea era programată pentru ora 11:00. Se pare că au fost neînțelegi în USR cu privire la formula din alegeri: alianță electorală sau alianță politică. 

Vezi aici: Tensiuni în USR-PLUS. A fost amânată lansarea campaniei de strângere de semnături pentru Barna

Alianță electorală pentru prezidențiale

”Conducerile USR și PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și Consiliul Național al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS". Având în vedere că înregistrarea unei alianțe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianță va fi dublată de o alianță electorală privind participarea la alegerile prezidențiale.” transmite un comunicat de presă al alianței. 

”Alianța între USR și PLUS a fost finalizată. Da - au fost negocieri dure dar rezultatul este excelent.” scrie Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, și membru USR. El mai scrie că nu vor fi candidați ai alianței persoane care au condamnări penale definitive, pentru fapte cu intenție, nici foști colaboratori ai securității. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel