EXCLUSIV  USR acuză: ”Suntem amenințați cu bătaia. Îi deranjăm”. Mesaj înainte de emisiune

Parlament
Parlament

Prezent la interviurile DCNews, deputatul USR Cătălin Drulă a vorbit despre posibilitatea unor anticipate acceptate sau nu de opoziţie şi de ameninţările pe care partidul le primeşte.

Anticipate acceptate de opoziție?

"USR este pregătit să intre la guvernare, ca resurse. Cât despre configuraţia actuală politică, asta e discutabil. Nu putem să stăm încă doi ani să lăsăm țara pe mâna doamnei Dăncilă şi a interpuşilor domnului Dragnea. Noi am fi dispuşi să intrăm în discuţii despre susţinerea Moţiunii de Cenzură, am şi votat-o. Eu încă sper că există o partea responsabilă din PSD, evident că doar cu voturile dumnealor trebuie să trecă. Este o aritmentica. Un rol important în are preşedintele Iohannis. Va numi noul premier. Este nevoie de o relegitimare (..)

Anticipatele ar fi o soluţie care ar putea să ne scoată din criza actuală, dar foarte greu de realizat în sistemul constituţional. O să fiu foarte onest. Cred că probabil ar fi dificultăţi mari pentru mulţi în a-şi vota propria ieşire din funcţie de parlamentar. Probabil că şi legat de aceste coduri şi modificări ale justiţiei, s-ar putea să fie mulţi în opoziţie, dar în afara USR-ului, să le convină. Probail face Dragnea ceva să le convină, asta e senzaţia. PMP şi PNL s-au aliniat la această luptă împotriva atacului la justiţie. Dacă sunt membri sau parlamentari cărora le convine că se întâmplă lucrurile astea.... este de discutat", a declarat Cătălin Drulă.

"Dar nu plecați voi din Parlament?"

"Noi aveam 9% în Parlament, încercam să ne ducem mandatul, iar această antipatie a celor de la putere este aproape fizică. Sunt ameninţări cu bătaia. Chiar îi deranjăm. Înainte să vin la emisiunea dumneavoastră, ne-au spus, dar nu plecaţi voi de tot din Parlament"", a mai spus deputatul USR.

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel