Ungureanu - Costache, CIOCNIRE în timpul audierilor. Ironie a ministrului: O să fac un tutorial pe Youtube

Emanuel Ungureanu (deputat USR) şi Victor Costache, propunerea PNL pentru ministerul Sănătăţii, au avut un schimb aprins de replici în comisia de audiere din Parlament. 

Emanuel Ungureanu a ridicat mai multe probleme cu suspiciuni de ilegalitate ministrului propus, lucru care a stârnit o reacţie. Printre acestea, o întâlnire între ministrul Costache şi reprezentaţii unei firme care se ocupă de dezinfecţia din spitale, întâlnire care ar fi fost intermediată de unul dintre consilierii ministrului. 

"Domnule Ungureanu, haideţi să păstrăm discuţiile la nivelul unei audieri în comisii. Înţeleg că vine campania, dar să lăsăm sloganurile cu PNL şi PSD. Dacă vreţi, lipim afişe sau ceva. Referitor la întrebări, trăiţi într-o mare teorie a conspiraţiei. Suntem în această epidemie cu coronavirus, care a afectat şi teritoriul nostru, şi acum două săptămâmi m-am întâlnit cu cineva care mi-a prezentat o soluţie achiziţionată deja de mai multe spitale din România. O să verific pe agendă cine mi-a intermediat întâlnirea, dar nu cred că unul dintre consilieri, ci e venit din exterior.", a replicat Victor Costache. 

Ciocniri între cei doi

 

"Referitor la AMDM, la dna Muşetescu, să ştiţi că acolo este acum la conducere o simpatizantă USR. Chiar vă rog să o întrebaţi!", a mai spus Victor Costache. 

"Îmi spuneţi şi cum o cheamă, pentru că ştiţi cum e cu simpatiile!", a replicat Emanuel Ungureanu. 

După ce i s-a comunicat că este vorba despre Roxana Stroe, deputatul USR a menţionat că nu are cunoştinţă ca această să fie membru USR. 

Victor Costache a reacţionat şi după ce i s-a ridicat problema schimbărilor managerilor de spitale.

"Cred că, ca membru al comisiei de sănătate, aţi citit programul de guvernare al PNL. Aţi văzut acolo vreun articol legat de schimbări manageri de spital? NU! Deci noi schimbăm manageri de spital decât dacă este cazul. Şi deocamdată am avut patru astfel de situaţii. O să fac un tutorial pe youtube, How To Change Hospital Manager, ca să vedeţi cum se schimbă un manager.", a mai spus ministrul.  

Deputatul social-democrat Radu Sebastian a intervenit şi i-a atras atenţia ministrului. 

"V-aş recomanda, dle ministru, să lăsaţi aroganţa, pentru că nu vă face bine. Asta legat de unele răspunsuri pentru unii colegi din comisie, indiferent de partid", a spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel