Un șofer și-a legat iubita de plafonul mașinii și a pornit la drum - VIDEO

Și-a legat iubita de plafonul mașinii și a pornit la drum / Foto: Captură video Instagram
Și-a legat iubita de plafonul mașinii și a pornit la drum / Foto: Captură video Instagram

Un bărbat din Rusia s-a plimbat cu mașina prin oraș cu iubita legată pe plafon.

Un influencer rus care și-a legat iubita pe plafonul mașinii pentru a filma un videoclip pentru rețelele de socializare este investigat de poliția din Moscova, scrie Insider.

Serghei Kosenko este un influencer  rus cunoscut pe rețele de socializare, cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram. El s-a făcut deja remarcat prin prezența sa extravagantă din mediul online, dar și prin filmările periculoase pe care le postează. Încercând să își impresioneze fanii, de această dată influencer-ul a avut ghinion. La scurt timp după publicarea înregistrării s-a trezit cu oamenii legii pe urmele sale. Poliția rutieră din Moscova s-a autosesizat și a transmis într-un comunicat că investighează un videoclip apărut în mediul online în care este văzută o fată legată de plafonul unei mașini în mișcare.

Următoarea zi, Kosenko a scris într-o postare pe Instagram că el și prietena au fost amendați cu 750 de ruble, adică aproximativ 10 dolari. Ei și-au cerut scuze pentru că au făcut acest videoclip. Totuși nu a șters filmarea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Şofer tras pe dreapta, cu copiii în portbagaj

Poliţia Română a publicat pe pagina de Facebook o fotografie cu un bărbat care îşi transporta cei trei copii minori în portbagajul maşinii. Titi Aur, expert în conducere defensivă, a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS care sunt pericolele la care sunt expuşi copiii în astfel de situaţii, dar şi cine este vinovat de rănirea acestora în cazul unui incident în trafic. 

"Ştim din toate testele că o persoană care este în maşină dacă are centura scapă cu vătămări mai mici în cazul unui impact. Ştim că, pentru copii, până ajung la 12-13 ani şi înălţimea de 140 cm, mult mai sigur este să fie în scăunelul de copii. Până la 3 ani să meargă cu spatele către faţă, abia apoi cu faţa spre bordul maşinii, dar şi cu centură. Când ajungem să punem copiii liberi pe bancheta din spate, eu cred că nu conştientizăm pericolul. Când îi punem în portbagaj şi le acceptăm tot felul de mofturi, sau mai rău, dacă e moftul adultului să îi pună acolo ca să se distreze, nu înseamnă decât un risc total asumat.

Când mergem cu viteza legală, în principiu nu se poate întâmpla nimic. Dar să nu excludem situaţia în care cineva să îţi sară în faţă sau în care cineva intră în tine. Şi frânezi brusc sau e impactul. Tu spui că eşti părinte responsabil, mergi cuminte şi îţi distrezi copiii. Dar în trafic poate să apară ceva neaşteptat, un şofer care pierde controlul, orice.",  a declarat Titi Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel