Un șofer a rămas fără permis la 30 de minute după ce a luat examenul auto

Un șofer a rămas fără permis la 30 de minute după ce a luat examenul auto / Foto: Pixabay
Un șofer a rămas fără permis la 30 de minute după ce a luat examenul auto / Foto: Pixabay

Un șofer a rămas fără permis de conducere la doar 30 de minute după ce a luat examenul auto.

Un șofer în vârstă de 18 ani din Franța a rămas fără permis de conducere la doar 30 de minute după ce a luat examenul auto. Polițiștii din Villefontaine, localitate aflată lângă Lyon, l-au oprit săptămâna trecută pe tânărul șofer care se afla la volanul unui autoturism. Acesta le-a explicat oamenilor legii că nu și-a primit încă permisul, dar a verificat cu puțin timp înainte pe site-ul poliției și a văzut că a promovat examenul auto, pe care l-a susținut în urmă cu trei zile, relatează 20minutes.fr.

Polițiștii au făcut verificări și au stabilit că rezultatul examenului fusese publicat cu doar 30 de minute înainte, iar tânărul într-adevăr îl promovase. Totuși, oamenii legii nu s-au oprit aici și au hotărât să îi facă și un test de salivă. Aici au pornit problemele pentru șoferul de 18 ani. Rezultatul a arătat că s-a urcat la volan după ce a consumat droguri, mai exact canabis și cocaină. În consecință, polițiștii i-au suspendat cele 6 puncte din permis, iar tânărul șofer a rămas dreptul de a mai conduce și l-au amendat cu 600 de euro. În plus, tânărul s-a ales și cu un dosar penal.

Șofer fără permis, cercetat pentru trafic de droguri, accident cu morți în Suceava

Și în România de multe ori tinerii se aventurează să conducă mașini fără avea un permis de conducere. La sfârșitul săptămânii trecute un bărbat de 30 de ani a provocat un accident cu trei morți în Suceava. Tânărul nu avea permis de conducere și era sub control judiciar, pentru trafic de droguri. În accidentul mortal de la Poiana Stampei a murit șoferul și alți doi prieteni de-ai săi, care se aflau în aceeași mașină. 

S-au urcat noaptea într-un autoturism Maserati de 400 de cai putere, cel mai probabil pentru a testa mașina. Accidentul s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă, în care șoferul a intrat cu viteză excesivă. Mașina, condusă cu cel puțin 150 de kilometri la oră a plonjat de pe carosabil, răsturnându-se violent de mai multe ori. Cei trei tineri, prinși în centuri, nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

VEZI ȘI: Accident cu trei morți la Suceava. Autorul nu avea permis și era sub control judiciar, pentru trafic de droguri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel