Un medic rezident din București a câștigat 6300 de lei la "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"

Gabriela Mădălina Mârza, un tânăr medic rezident din București, a câștigat 6300 de lei la "Jocul cuvintelor cu Dan Negru".

Aseară, în platoul quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au reunit cinci concurenți, pe cât de diferiți ca profesie, pe atât de determinați să fie declarați câștigătorii ediției. Un asistent medical, un medic rezident, un asistent manager, un tipograf digital și un reprezentant vânzări au pășit cu emoție în platou, că să dea soluțiile corecte la definițiile enunțate de Dan Negru.

Câștigătorul ediției de aseară a fost Gabriela Mădălina Mârza, un tânăr medic rezident din București, care și-a adjudecat suma de 6300 de lei, într-un joc al minții antrenant.

Înainte de a da start rundei în care Gabriela își testa cunoșțințele de vocabular, Dan Negru a rememorat momentul nașterii copiilor săi și, totodată, a încercat să îi trateze timiditatea concurentei în fața camerelor de filmat, deschizând un dialog care să îi mai potolească  acesteia emoțiile vizibile. 

“Oamenii țin minte mereu omul care le scoate copiii la lumină. Țin minte perfect, copiii mei s-au născut la un spital de stat, în București. Medicul care a fost primul om care i-a văzut: profesorul Marinescu, de la spitalul Giulești; așa și ție îți vor spune numele mămicile…. Mă bucur că există oameni ca tine!”, a spus Dan Negru. 

Nu pierdeți astăzi, de la 22:30, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel