Mesaj emoționant al elevei moarte la Bușteni: "Viaţa e frumoasă! Iubesc viaţa!"

eleva_olimpica
eleva_olimpica

Părinții Diana Rotaru, eleva olimpică de 13 ani, care a murit după ce a căzut de la etajul unei vile din Bușteni, a făcut public mesajul fiicei lor:  "Viaţa e frumoasă! Iubesc viaţa!". Eleva va  fi înmormântată, sâmbătă, la Câmpina.

În urmă cu o zi, părinții Dianei, Iulian şi Cristina Rotaru, au mărturisit care a fost motto-ul fiicel lor: "În aceste momente cumplite pentru noi, prilejuite de dispariţia singurului nostru copil, am dori doar să răzbată către dumneavoastră motto-ul Dianei: «Viaţa e frumoasă! Iubesc viaţa!».

Potrivit unor surse locale, Diana va fi înmormântată sâmbătă după-amiază la Câmpina, slujba de înmormântare fiind programată să înceapă la ora 13.00, scrie Mediafax. Sicriul cu trupul neînsuflețit al elevei olimpice a fost depus joi seară la Biserica "Sfânta Treime" din municipiul Câmpina. Motivul invocat de familia îndoliată pentru această decizie a fost acela că are rude în acest oraș.  La înmormântare sunt așteptați să sosească din București foştii colegi şi prieteni ai fetei.

Eleva de 13 ani, olimpică la matematică, a murit, marţi seară, la Spitalul din Sinaia, unde fusese adusă marţi dimineaţă, după ce a fost găsită căzută de la etajul al treilea al vilei în care fusese cazată alături de alţi 21 de elevi care participau la o tabără de matematică. Când a fost găsită, temperatura corpului fetei măsura 19,5 grade.

Elevă în clasa a VII-a la Şcoala nr. 56 "Jose Marti" din Bucureşti, Diana Rotaru obţinuse medalia de argint la olimpiada naţională de matematică. Potrivit declarațiilor celor care au cunoscut-o, profesori, colegi, prieteni, Diana era o fire veselă, optimistă şi în acelaşi timp ambiţioasă, dornică să cunoască şi să îşi explice realităţile care ne înconjoară, un suflet cald şi sensibil, un model pentru cei de care se înconjura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel