Uli Hoeness, preşedintele lui Bayern Munchen, plănuieşte să se retragă în luna noiembrie

Uli Hoeness, preşedintele executiv al clubului FC Bayern Munchen, plănuieşte să se retragă în luna noiembrie şi să-i predea atribuţiile lui Herbert Hainer, fost director executiv al Adidas, relatează Reuters.

Hoeness nu va participa la alegerile pentru funcţia de preşedinte şi va renunţa şi la rolul său din comitetul director de supraveghere al clubului bavarez, conform ziarului Bild. 

Conform sursei citate, Hoeness urmează să-i predea prerogativele lui Herbert Hainer, fost director executiv al Adidas, şi care face parte deja din comitetul director al clubului bavarez.

Campioana Germaniei nu a reacţionat deocamdată la relatările din media germană. 

Hoeness, 67 ani, campion mondial şi european cu Germania, jucător la Bayern Munchen între 1970 şi 1979, a preluat rolul de manager general şi apoi de preşedinte, imediat după ce s-a retras din fotbal.

Plecarea lui Hoeness şi venirea lui Oliver Kahn ca director general din 2022 deschide o nouă era pentru clubul german. Bayern a câştigat ultimele şapte titluri la rând, dar ultimul său succes din Liga Campionilor datează din 2013.

În 2016, Hoeness a fost reales preşedinte, după ce a ispăşit o detenţie de câteva luni în închisoare din cauza unei evaziuni fiscale de mai multe milioane euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel