U BT Cluj, meci cu trofeul pe masă. Campioana Ligii Naționale de baschet masculin se poate decide astăzi

FOTO: DC News
FOTO: DC News

Astăzi se dispută al cincilea meci din finala Ligii Naționale de baschet masculin, între U BT Cluj și CSM CSU Oradea, finalistele de anul trecut.

U BT Cluj, campioana en-titre, are șansa să își mai treacă un trofeu în palmares, chiar în fața propriilor fani, în cel de-a cincilea meci din finala Ligii Naționale de baschet masculin disputată cu formația CSM CSU Oradea, partidă care va avea loc joi, de la ora 19.00, pe BT Arena.

Scorul general al finalei este de 3-1 pentru echipa antrenată de Mihai Silvășan, aceasta fiind de altfel singura înfrângere a clujenilor din actuala ediție a LNBM.

”Finala nu este gata, trebuie să rămânem extrem de concentrați înaintea meciului următor, pe care îl vom juca în fața suporterilor.

Le-am spus multe lucruri jucătorilor, dar ideea era să uităm de acea presiune de a rămâne neînvinși. Nu trebuie să uităm de obiectivul nostru principal.

Ne vom concentra și vom depune toată energia necesară pentru a ieși campioni”, a declarat tehnicianul Mihai Silvășan, după meciul de la Oradea, câștigat categoric, scor 108-80, citat de site-ul oficial al U BT Cluj.

Achim mai vrea un meci la Oradea

De partea cealaltă, antrenorul echipei CSM CSU Oradea, Cristian Achim, deși admite superioritatea formației clujene și dorește să readucă finala la Oradea.

”Procentajele vorbesc de la sine. Să ai 58% la 3 puncte într-o finală în care arunci 31 de mingi mi se pare un pic ireal, dar asta este realitatea.

Sunt jucători de valoare, știam acest lucru, noi am încercat să ne luptăm, atât am putut astăzi, meciul de sâmbătă a lăsat urme asupra noastră în mod evident.

O să mergem acolo să încercăm să mai aducem un meci la Oradea dacă se poate”, a declarat, la finalul meciului patru, antrenorul echipei CSM CSU Oradea, Cristian Achim, scrie presa locală.

Finala se desfășoară cu cel mai bun din șapte meciuri, iar în cazul în care U BT Cluj pierde astăzi, următoarele două meciuri se vor disputa pe 26 mai la Oradea Arena, seria încheindu-se pe 29 mai, la BT Arena.

Citește și: Tricourile purtate la meciul de adio al Generaţiei de Aur, scoase la licitație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel