Țuțuianu, noi stenograme. Olguța Vasilescu, replică: Nu aveam nevoie să mă apere

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, în această seară, după ce au apărut noi stenograme cu Adrian Țuțuianu în care explica modul în care a atacat-o la CEx al PSD.

Lia Olguța Vasilescu a făcut lămuriri cu privire la afirmațiile lui Adrian Țuțuianu, înregistrate pe ascuns la o ședință a PSD în Dâmbovița. 

"Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce și vă spun că i-am spus cam așa, că pe vremea comuniștilor era un dicton: Fie prostul cât de prost, mintea vine după post. I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au senitmentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deștepți. A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții. ", spunea Adrian Țuțuianu în ședința PSD din teritoriu.

Replica ministrului Muncii

"Vă asigur că dacă ar fi spus așa ceva, nu aveam nevoie de niciun bărbat să mă apere, dar nu a fost o astfel de discuție. dumnealui ne-a ținut așa o lecție tuturor miniștrilor și parlamentarilor, printre altele a spus că este o lege care a fost promisă de guvernare și nu a apărut, i-am spus, de peste masă, că nu știe ce a votat în Parlament pentru că legea respectivă a trecut deja prin Senatul României. Și a spus că nu a trecut această lege, că ar trebui să mai cerem sfaturi din când în când. I-am replicat că legea chiar a trecut, să fie mai atent data viitoare și asta a fost singura discuție care a avut-o cu mine.

Iar în ceea ce îl privește pe domnul Manda, care m-a apărat prin cavalerism, discuția a fost de altă natură, tot așa, când îi trăgea pe toți la răspundere, spunea că nu au apărut încă legile securității și domnul Manda i-a dat o replică vizavi de faptul că am avut la Comisie din 2016 protocolul dintre SRI și DNA și a apărut atunci în spațiul public și a spus că este perfect legal și că nu este nicio problemă cu acest protocol", a explicat Lia Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel