TRAIAN BĂSESCU: Toate înregistrările cu Ponta s-ar putea să le fac publice

TRAIAN BĂSESCU a explicat, miercuri, în cadrul unei emisiuni de la B1 Tv  de ce a decis să facă publice discuțiile cu premierul Ponta de la Cotroceni.

TRAIAN BĂSESCU. „Am respectat cutumele întotodeauna, până acum când s-au depășit niște limite. Am tot înghițit, faptul că a spus că m-am purtat ca un bădăran cu doamna ministru m-a deranjat. A fost o discuție absolut corectă, în care n-am jignit-o nicio clipă și am încercat să găsesc o explicație pentru care să promulg cu conștiința împăcată această lege. Premierul Ponta a mai făcut afirmații de genul: președintele Băsescu îşi căuta sticla de whiskey pe jos", a motivat președintele faptul că a făcut publice discuțiile de la Cotroceni.

Citește și: Traian Băsescu: Negocierile pentru procurori, MIZERABILE. Nu aveam ce face

TRAIAN BĂSESCU. „Niciodată nu a fost pregătit, el a venit mereu cu un ministru mai bine sau mai puțin pregătit. Dar el niciodată nu a venit pregătit. S-ar putea să fac publice toate înregistrările. Am văzut cât de departe poate merge cu minciuna acest om. S-ar putea să-l arăt cum arată el de când e premier, atunci când am zis că se poartă ca un pisicuț cu mine nu am exagerat. Dacă vom ajunge la stadiul în care să încerce să perpetueze această minciună publică, voi fi obligat să iau măsuri de punere în realitate a modului în care se desfășoară discuțiile", a mai precizat Traian Băsescu.

Citește și: Mircea Badea: Foarte slab domnul Ponta, cu atât mai slabă duduia aia, Petrescu

TRAIAN BĂSESCU. „Nu aveau niciun fel de cifră pregătită, aveau doar povești, enunțuri de genul să îmbunătățim colectarea, să facem să funcționeze ANAF-ul, pe care orice politician le face. Realitatea este că ei nici acum nu știu cum vor acoperi deficitul de pensii, 18 miliarde, și cu pensiile nu e de joacă. Lipsa de caracter a lui Ponta s-a văzut și din modul în care a sacrificat-o pe doamna ministru", a mai declarat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel