Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu: Klaus Iohannis, om slab şi mincinos. M-am înşelat asupra lui

Klaus Iohannis are un caracter șubred, a declarat Traian Băsescu la B1 TV, continuând să spună că s-a înșelat asupra lui.  "E mare, înălţime mare, reputaţie de neamţ", a completat Traian  Băsescu.

Emil Boc ar fi fost un candidat mult mai bun la prezidenţiale decât Klaus Iohannis, a spus la B1 Tv Traian Băsescu.

Băsescu a mai a precizat că nu știe dacă Iohannis s-a întâlnit sau nu cu Voiculescu, „dar accepta să fie prim-ministru, împotriva voinţei preşedintelui care trebuia să îl numească".

Citește și: Traian Băsescu: Candidaţii să spună dacă au fost ofiţeri sub acoperire

"Când l-am auzit că spune că are cele şase case din meditaţii, eram acasă, mi-a venit să mă urc pe pereţi. Cine s-o fi meditat la el, la fizică, tot judeţul Sibiu, să faci bani pentru şase case? Apoi a revenit şi a spus că mi-au dat mama şi tata moştenire casele şi, când cauţi, mama, asistentă medicală şi tata, mecanic auto, ceva de genul acesta", a declarat Băsescu.

El a precizat că tatăl său a fost militar şi i-a lăsat moştenire un apartament de două camere şi era mult mai bine plătit decât o asistentă medicală.

"Lucrurile astea arată omul slab. Dacă el este slab acum, când nu are apăsarea funcţiei în spate, cum Dumnezeu va fi când va avea asupra lui presiunea trusturilor media?", s-a întrebat Traian Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu acuză: Un ZIARIST controlează deciziile procurorilor

Preşedintele a mai spus că şi el s-a înşelat în privinţa lui Klaus Iohannis, adăugând că "a fost penibil când a spus că nu a avut nicio legătură cu suspendarea din 2012".

"Şi eu m-am înşelat în fază iniţială cu Iohannis, după care l-am urmărit atent în evoluţie şi mi-am dat seama cât e de şubred ca şi caracter. E mare, înălţime mare, reputaţie de neamţ", a completat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel