Traian Băsescu, invitat să intre în Fundația Mișcarea Populară

Fundația Mișcarea Populară i-a lansat fostului președinte, Traian Băsescu, o invitație publică de a i se alătura, "pentru a continua proiectele începute".

"Fundația Mișcarea Populară își asumă continuarea procesului de modernizare a României și întărire a statului de drept, proiecte începute de președintele Traian Băsescu. Președintele Traian Băsescu a fost cel care a inițiat și susținut multe dintre reușitele societății românești, fiind parte integrantă a procesului de consolidare a democrației și de construire a statului de drept. Justiția independentă, orientarea euro-atlantică în politica externă și reformarea instituțiilor fundamentale reprezintă reușite la care Președintele Traian Băsescu a avut o contribuție decisivă", transmite Fundația Mișcare a Populară, printr-un comunicat citat de B1 Tv.

În documentul semnat de președintele organizației, Cristian Diaconescu, se mai arată că "cea mai importantă moștenire lăsată de Traian Băsescu este politica externă consecventă pro-occidentală și despărțirea totală a României de practicile regimului comunist".

"Îl invităm  pe domnul Traian Băsescu, liderul de drept al Miscării Populare, să se alăture Fundației Mișcarea Populară pentru a continua proiectele începute", este concluzia comunicatului citat.

Conform unor surse citate de B1 Tv, Traian Băsescu va accepta invitația venită dinspre Fundația Mișcarea Populară.

Vezi și: De ce nu a mers Băsescu la PMP după încheierea mandatelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel