Traian Băsescu - PMP: De ce nu a mers fostul președinte la PMP după încheierea mandatelor

Traian Băsescu a fost așteptat cu covorul roșu la sediul Partidului Mișcarea Populară, luni, în prima zi după încheierea mandatelor de președinte al României.

Fostul șef al statului ar fi urmat să ia în primire biroul pe care i l-a pregătit președintele PMP, Elena Udrea.

Biroul a fost zugrăvit recent, iar sediul PMP a fost decorat cu fotografii de la întâlnirile fostului președinte cu cancelarul Germaniei Angela Merkel, cu președintele SUA Barak Obama, dar și cu imagini de la diverse băi de mulțime pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Traian Băsescu nu s-a prezentat însă la sediul PMP, chiar dacă anunțase în perioada în care se afla la Palatul Cotroceni că va adera la formațiunea condusă de Elena Udrea după încheierea mandatelor.

Citește și: Băsescu a lăsat cu buza umflată PMP, care îl aștepta cu un covor roșu la sediul central

Explicația absenței lui Băsescu de la PMP

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat, în ediția de miercuri a emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, care ar putea fi calculele din spatele deciziei fostului președinte de a se prezenta în această săptămână la Partidul Mișcarea Populară.

Val Vâlcu a opinat că Traian Băsescu nu s-a afișat public în aceste zile pentru că își dozează aparițiile la evenimente, ca să prezinte interes și să facă știri și în luna inanurie.

Între timp, fostul președinte a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de familie, lângă bradul de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel