Traian Băsescu i-a decorat pe salvatorii din Muntenegru

Președintele Traian Băsescu i-a decorat cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de Ofiţer pe toți cei care au ajutat la salvarea cetățenilor români implicați în accidentul de autocar din Muntenegru, de la sfârșitul lunii iunie. 

Printre cei decoraţi este şi medicul Ivan Teodorovici, de la Spitalul Municipal din Belgrad, informează digi24.ro. Cu toate că era în ziua sa liberă, el a venit să dea o mână de ajutor când a auzit că este vorba despre aproape 50 de victime.

Ivan Teodorovici, aflat în coloana de maşini formată în urma accidentului, a coborât în râpă, ca să intervină cât mai rapid. Pentru curajul său, preşedintele României l-a decorat cu Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Comandor.

Preşedinţia României a oferit Ordinul Naţional pentru Merit tuturor instituţiilor medicale în care au fost îngrijiţi răniţii din autocar.

Decoraţii de merit au primit şi poliţiştii, trupele antitero, dar şi Centrul Operativ de Comunicaţii din Podgorica. În total, Administraţia Prezidenţială a înmânat 12 decoraţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel